Werken bij

Word jij onze nieuwe casemanager?

Ben jij een casemanager die aan onze hoge eisen op het gebied van kennis en kwaliteit voldoet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur een e-mail met cv naar info@thecasemanagementcompany.nl

We maken graag een afspraak.

Op de hoogte blijven van nieuwe uitdagende opdrachten?

Meld je dan aan voor onze WhatsApp groep!

In deze groep delen wij nieuwe opdrachten binnen ons netwerk van Casemanagers. Zo ben jij als eerste op de hoogte en kunnen wij snel een geschikte casemanager inzetten.

Stuur een mail naar info@thecasemanagementcompany.nl of bel 015 – 202 4445 om je aan te melden.

Waarom werken voor The Casemanagement Company?

Zelfstandig Casemanagers die voor ons werken zijn zeer tevreden over de persoonlijke aandacht, de informele sfeer en de professionele training en coaching die wij aanbieden.

Bij The Casemanagement Company is er goede ondersteuning voor de zelfstandig casemanagers. Jaarlijks organiseren ze diverse kennis- en inspiratiesessies. Ook kan ik Hanneke altijd bellen als ik een vraag heb. De lijnen zijn erg kort en Hanneke en Wouter zijn altijd bereikbaar. Ze denken graag met mij mee. En met de WhatsApp groep ben ik altijd op de hoogte van nieuwe opdrachten.

Anneke van den HulZelfstandig Register Casemanager

Het prettige van The Casemanagement Company is dat zij werken op basis van vertrouwen. Zij hebben vertrouwen in mijn ervaring en expertise en dat voelt fijn. Ik ben graag verbonden aan een bureau dat passende opdrachten heeft omdat zij mij goed kennen.

Liesbeth WesseliusZelfstandig Register Casemanager